Un grup de bàsic 2 fa una visita guiada per la Verneda de Sant Martí

CNL de Barcelona

Cursos de català, Activitats complementàries

Els alumnes han pogut conèixer millor el barri

Dimarts i dijous fem un curs de Bàsic 2 a l'Escola els Horts i aquesta setmana hem tingut l'oportunitat de conèixer el seu barri i descobrir-ne moltes curiositats. El José-Ángel, de la Societat d'Estvdis de la Verneda de Sant Martí (SELAV), ens va guiar per la Verneda de Sant Martí i ens en va explicar moltes coses.

Vam fer una bona ruta pel barri. Des de la rambla de Prim, vam passar per la plaça de la Verneda, fins a arribar al nucli antic, on vam poder visitar l'església vella de Sant Martí de Provençals i les masies que hi ha al voltant.

El nom de la Verneda neix del bosc que té el mateix nom, format per verns, uns arbres les fulles dels quals són de dues tonalitats de verds i tenen forma de cor. I nosaltres, durant la ruta, vam veure l'únic vern que hi ha al barri. A banda, vam passar per altres arbres d'interès local: pel plataner que veieu a la foto de sota i pels tarongers que hi ha al cementiri de l'església vella.

La visita va ser molt interessant i ara us podem explicar moltíssimes curiositats sobre el barri. No les hem escrit totes en aquesta publicació del blog perquè pugueu fer la ruta i descobrir-les com nosaltres!

Vols compartir aquesta notícia?