La Gimcana del barri del Clot de Lleida aplega desenes de ciutadans interessats per la tasca del VxL i la col·laboració amb el teixit comercial i associatiu del districte

CNL de Lleida

Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua

Diversos ciutadans s'interessen pel programa del VxL i els establiments col·laboradors.

El Voluntariat per la llengua (VxL), en col·laboració amb les entitats i alguns establiments del districte, ha organitzat la Gimcana del VxL al Clot. Diversos ciutadans s'han atansat a interessar-se pel funcionament de les parelles lingüístiques, així com per la campanya de foment de la llengua que el CNL de Lleida està duent a terme al barri i que porta per títol "Al Clot, en català!". Els participants han hagut de respondre a diverses preguntes que han pogut trobar als aparadors dels establiments col·laboradors. Entre tots els qui hi hagin respost correctament, se sortejarà un lot de productes gentilesa dels comerços que han participat a la gimcana.

L'acte ha comptat amb el suport de l'Associació de Veïns i Veïnes del Barri del Clot i Confluències, així com de l'Associació Reintegra i de l'Ateneu Popular de Ponent. El lot de productes es lliurarà a la persona guanyadora el proper dissabte 2 de desembre durant l'acte de cloenda de la campanya "Al Clot, en català!".

Vols compartir aquesta notícia?