Comença a Calonge i Sant Antoni una nova edició del Taller de conversa en català

CNL de Girona

Voluntariat per la llengua

Un voluntari lingüístic condueix les sessions

Primera sessió del Taller

El divendres, 17 de novembre, va començar una nova edició del Taller de conversa en català, adreçat a persones que volen millorar el català parlat.

Les sessions tenen 1 h de durada i es duen a terme cada divendres fins al 16 de febrer a la Biblioteca Pere Caner del municipi.  Així, durant 10 setmanes un voluntari lingüístic i 8 aprenentes es trobaran per conversar en català sobre temes diversos: personatges, esports, habitatges, música...  

L'Oficina de Català de Calonge i Sant Antoni organitza periòdicament aquesta activitat vinculada al Voluntariat per la llengua. 

Aquest programa té com a objectiu fer practicar el català a través de la conversa i es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per una persona voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

La Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura impulsa el Voluntariat per la llengua i el Consorci per a la Normalització Lingüística el gestiona territorialment.

Vols compartir aquesta notícia?