El CNL de Barcelona difon el programa Totjoc al Dau

CNL de Barcelona

Oci en català

Els dies 18 i 19 de novembre s'ha celebrat una nova edició del Festival de jocs Dau al recinte Fabra i Coats

El recinte de la Fabra i Coats de Sant Andreu ha acollit el 18 i 19 de novembre una nova edició del Festival de jocs Dau.

El CNL de Barcelona hi ha participat un any més i ha estat difonent durant tot el cap de setmana el programa Totjoc del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). D'aquesta manera, ha donat a conèixer els jocs en català que es poden adquirir actualment al mercat.

A més, també ha dut a terme una activitat per fer jugar en català adults i petits, el joc de pistes 'Busca-la i encerta-la', que ha consistit a buscar les il·lustracions repartides pel recinte i a endevinar les frases fetes que amagaven. Hi han participat prop de 500 persones, entre les quals s'han fet quatre sortejos, dos dissabte i dos diumenge. Els guanyadors han rebut cadascun un lot de jocs en català.

Els visitants a l'estand del CNL de Barcelona també han tingut l'oportunitat de participar en el concurs #Totjoc a les xarxes socials. Per fer-ho han hagut de penjar una fotografia d'un joc en català present al Dau, fer-ne una petita descripció, anomenar i seguir el compte @cnlbarcelona, i escriure l'etiqueta #TotJoc en la publicació. La persona guanyadora d'aquest sorteig s'anunciarà durant aquesta setmana i també rebrà un lot de jocs en català.

Tots els premis han estat patrocinats per HABA, Tranjis Games, GDM Games, Zombi Paella, Enpeudejoc Edicions, Londji, Devir, ACR Crecer, Joan Marc Clofent (Dues Tasses), Tot Jugar i Lúdilo.

El Festival de joc Dau s'ha convertit en un referent per als amants dels jocs de taula i reuneix cada any milers de persones entre visitants, fabricants i editors de jocs.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?