La campanya "T'agradarà llegir en català" fa arribar revistes a 28 centres sanitaris

CNL de Tarragona

Ús professional

L'objectiu de la campanya és fomentar la lectura i donar visibilitat a l'oferta de revistes en català

Revistes en català a la sala d'espera

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i l'APPEC editors de revistes i digitals reprenen la campanya "T'agradarà llegir en català" per distribuir revistes en català a les sales d'espera de centres sanitaris privats d'arreu de Catalunya. L'activitat té el suport de la Secretaria de Política Lingüística. L'objectiu és fomentar la disponibilitat de publicacions en català i acostar als seus usuaris lectures sobre diverses temàtiques en aquesta llengua.

Els centres sanitaris de l’àrea territorial del CNL de Tarragona que s'han adherit a la iniciativa són 28, repartits a Tarragona, el Vendrell, Santa Oliva, Calafell, Valls i Montblanc. Aquests centres, gratuïtament i fins a principis del 2024, rebran un total de 30 revistes d'entre tot el catàleg de l'APPEC i es podran subscriure a l'associació per rebre revistes en català i posar-les a disposició dels usuaris.

Les capçaleres que s'hi han acollit són de temàtica molt diversa (música, gastronomia, esports, història, cultura...) i es poden consultar al portal iQUIOSC de l'APPEC. Hi tindran accés les persones que reben assistència als centres sanitaris de titularitat privada de Catalunya. La població del país que disposa de doble cobertura sanitària suposa un 31 % del total.

Les edicions anteriors de la campanya de foment de la lectura "T'agradarà llegir en català" han tingut molt bona acollida. A més de centres mèdics, bars i cafeteries o despatxos d'advocats també han format part de la iniciativa prèviament.

Vols compartir aquesta notícia?