Diaris SomMollet i Baix Vallès (ABACUS) renova l'adhesió amb el Voluntariat per la llengua per a dos anys més

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

S’afegeix, així, a la xarxa d’establiments i empreses adherits al Voluntariat per la llengua

Diaris SomMollet i Baix Vallès (ABACUS) és un ens que col·labora des dels seus inicis amb el Servei de Català de Mollet i ens fa costat amb la difusió del programa Voluntariat per la llengua i amb les pràctiques lingüístiques.

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

Tots els establiments i empreses adherits en aquest programa s'identifiquen per un adhesiu que es penja en un lloc visible de l'establiment. D'aquesta manera, els aprenents que els costa un xic de parlar en català saben que en aquests establiments els ajudaran a expressar-se en català, encara que el parlin amb dificultat, perquè han adquirit el compromís de garantir que les persones que vagin a l'establiment trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català. Aquestes adhesions es renoven cada dos anys.

Una part dels nostres alumnes dels cursos de català per a adults fa pràctiques lingüístiques a comerços i establiments de la ciutat, com a Diaris SomMollet i Baix Vallès (ABACUS).

Voleu afegir-vos a la xarxa d'establiments adherits al Voluntariat per la llengua?

Vols compartir aquesta notícia?