Nova presentació del Voluntariat per la llengua al Centre de Formació d’Adults Bellavista de les Franqueses del Vallès

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

EL CFA Bellavista promou el Voluntariat per la llengua entre els alumnes de català

Un any més, el Centre de Formació d'Adults Bellavista, de les Franqueses del Vallès, ha volgut donar a conèixer el programa Voluntariat per la llengua als nous alumnes de català.

La presentació va tenir lloc el dimecres 8 de novembre i va anar a càrrec de l'Anna Codina, dinamitzadora del Voluntariat del Voluntariat per la llengua al Vallès Oriental, que va començar mantenint una conversa distesa amb els alumnes sobre d'on eren i quan temps feia que eren aquí  i, després d'aquest primer contacte, els va explicar el funcionament del programa, els va parlar de la importància de practicar català fora de l'aula i de la pràctica informal de la llengua amb el suport de les persones voluntàries.

Tot seguit, els va donar a conèixer la pàgina web del VxL i tots els materials que hi poden trobar, també de les experiències dels participants en l'apartat del blog, dels avantatges de tenir el carnet...

Els alumnes van trobar interessant el programa, ja que tenen poques oportunitats de parlar català i que els parlin en català, i una persona ja es va inscriure com a aprenenta i alguna més ho farà més endavant, quan estigui més preparada per mantenir una conversa.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?