Un centenar de persones celebren els 20 anys del Voluntariat per la llengua, al CNL de l’Alt Penedès i el Garraf

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Voluntariat per la llengua, CPNL

El mag Juanola va omplir de màgia el local del Foment Vilanoví, entitat adherida al VxL on es va fer la celebració

Un centenar de persones van omplir la sala d'actes del Foment Vilanoví, de Vilanova i la Geltrú, per celebrar els 20 anys del programa Voluntariat per la llengua (VxL). La celebració va comptar amb la màgia del mag Eduard Juanola i dels assistents, entre els quals hi havia voluntaris, aprenents, representants d'establiments col·laboradors i entitats adherides al VxL i personal del CNL.

Reconeixement

Tot just entrar al vestíbul de la sala d'actes del Foment Vilanoví, els assistents rebien l'obsequi d'una bossa i una llibreta del programa i es podien fotografiar en un fotoreclam, i ja dins la sala recordaven els 20 anys del VxL a l'Alt Penedès i el Garraf veient una presentació de fotografies de tot aquest temps feta expressament per a l'ocasió.

Abans de l'actuació del mag, el president del Foment Vilanoví, Enric Ferrer, va donar la benvinguda als assistents i el director del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf, Biel Senabre, també s'hi va dirigir per dir que l'acte era un reconeixement a totes les persones que han col·laborat en el VxL durant dues dècades i va agrair a tothom la dedicació que hi ha tingut. A continuació, les dues dinamitzadores del programa, Queti Vinyals (Garraf) i Gemma Garcia (Alt Penedès), van glossar les virtuts i les emocions del VxL i van destacar i agrair la imprescindible i entusiasta implicació de voluntaris, aprenents, establiments col·laboradors i entitats adherides (en podeu llegir la intervenció clicant aquí).

Màgia

Tot seguit, "el mag del Voluntariat per la llengua", Eduard Juanola, va desplegar a l'escenari tota mena de trucs i habilitats que van deixar bocabadats els assistents, que van seguir amb atenció els diferents números de l'espectacle, i alguns hi van prendre part i tot.

Per acabar, tothom va brindar amb una copa de cava pel Voluntariat per la llengua, pels vint anys passats i pel futur del programa.

Vols compartir aquesta notícia?