Més de 100 persones participen en el pòdcast de la cabina de la Queta a Vic

CNL d'Osona

CPNL

La cabina ha estat tres dies a l'Àrea Firal El Sucre

Dissabte, 11 de novembre, a les 11 del matí, es va fer la inauguració de la cabina, amb els parlaments de la delegada del govern a la Catalunya central, Montserrat Barniol, i l'alcalde de Vic, Albert Castells. També hi va haver la presència de la regidora de Cultura de Vic, Bet Piella; el cap dels Serveis Territorials de Cultura de la Catalunya Central, Francesc Serra, i la directora del CNL d'Osona, Assumpta Grabolosa.

L'alcalde de Vic, Albert Castells, va remarcar la importància de fomentar l'ús del català en tots els àmbits i incidir especialment en els joves i en la comunicació a través de les xarxes socials. Justament, dins la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vic, s'ha estrenat recentment un departament de llengua que demostra aquesta voluntat de fomentar l'ús de la llengua. Per la seva banda, la delegada del govern a la Catalunya Central, Montserrat Barniol, va comentar que aquesta actuació forma part d'un pla transversal de foment de l'ús de la llengua. Va convidar a tothom a participar-hi perquè es poguessin sentir tots els accents possibles del català.

Després dels parlaments de les autoritats, un grup de joves del 9 a Vic i alumnes del CNL d'Osona van amenitzar  la inauguració de la cabina ballant la coreografia de la cançó de la Queta i convidant el públic que passava a entrar a la cabina i a "provar-ho en català".

Durant aquests tres dies a Vic, han entrat a fer gravacions a la cabina de la Queta 101 persones, entre les quals hi havia també molts alumnes del CNL d'Osona i participants del programa Voluntariat per la Llengua. Entre els alumnes que han gravat a la cabina hi ha els dels grups intermedi 3 i elemental 1 del SLC de Vic. 

Vols compartir aquesta notícia?