Presentació i taller pràctic de conversa amb alumnat de l'Institut de Tecnificació Esportiva d'Amposta

CNL de les Terres de l'Ebre

Voluntariat per la llengua

Es va explicar el programa Voluntariat per la llengua als estudiants

Dintre de les activitats per promoure la creació de parelles lingüístiques als instituts, dijous 9 de novembre, a les 11.00 h, la dinamitzadora del programa a les Terres de l’Ebre va portar a terme la presentació del Voluntariat per la llengua (VxL ) i un taller pràctic de conversa amb els futurs participants de l'Institut de Tecnificació Esportiva d'Amposta.

D'acord amb els professors de català del centre, Núria Reverté i Albert Mestre, la sessió es va realitzar dintre de l'horari de l'assignatura de català. Hi va haver diferents grups i parelles formats per aprenents (nous alumnes no catalanoparlants) i voluntaris (alumnes catalanoparlants). Hi van assistir 25 estudiants i els 2 professors, que van mostrar la seua satisfacció per la participació activa de l'alumnat al taller.

Els alumnes van visionar el vídeo 10 cites. Sona i Renata, que mostrava una trobada d'una parella de joves del VxL i, en acabat, se'ls va facilitar repertoris de conversa inicial en dos nivells, avançat o debutant. Finalment, van encetar la conversa guiada amb el material lliurat per la dinamitzadora i van conversar de manera distesa.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?