El pòdcast de la Queta arriba a Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

CPNL

El 15 i 16 de novembre serà a Vilafranca i el 18 i 19, a Vilanova

El 15 i 16 de novembre, la cabina de ràdio mòbil de la Queta s'instal·larà a la Rambla de Sant Francesc, de la capital de l'Alt Penedès, i dos dies després, el 18 i 19, a la plaça de les Neus, de la capital del Garraf, i tant en una població com en l'altra s'hi podrà accedir de 10 a 14 i de 15 a 19 h. El pòdcast de la Queta és una acció itinerant que transcorre en una cabina de ràdio i que ha voltat per 16 ciutats de Catalunya

La cabina de ràdio estarà oberta a tothom que vulgui sumar-se al projecte enregistrant la seva veu, independentment del seu nivell de català. L'objectiu és crear el pòdcast més gran de la història en llengua catalana i poder demostrar, entre tots, que el català és divers, que té molts accents i que és útil per a tothom.

Un cop dins de la cabina, la persona participant podrà escollir entre quatre opcions segons el seu nivell de català i el que li vingui més de gust fer: mantenir una conversa de nivell bàsic amb la Queta; fer un karaoke amb la cançó Començar, que els Tyets, les Marala i el Kelly Isaiah han interpretat per a la campanya; participar en una entrevista responent preguntes sobre la seva relació amb l'ús del català, o donar una mostra de veu per al projecte AINA, que té l'objectiu d'aplegar un corpus molt ampli de mostres de veu en català per fer possible que el català sigui present en les tecnologies digitals.

Després de l'enregistrament, la persona participant rebrà la seva gravació per correu electrònic perquè pugui compartir-la amb les seves amistats o a les xarxes socials. Un cop la cabina hagi acabat el seu recorregut, es crearà el pòdcast més gran que s'ha fet mai en llengua catalana amb una selecció de totes les veus participants.

Aquest projecte s'emmarca en la campanya "Provem-ho en català. Molt per parlar, molt per viure", que ha impulsat el Govern per fomentar l'ús del català.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?