A Granel Shop, nova botiga col·laboradora del Voluntariat per la llengua de Granollers

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua

Continuem ampliant la xarxa de botigues col·laboradores

A Granel Shop és una empresa familiar que ofereix una gran varietat de productes a granel, a un preu ajustat. Hi podeu trobar fruita seca, llegums, menjar deshidratat, llavors, farines, bolets, cereals, espècies, cafès, infusions, pasta... La botiga se situa al carrer Rec, número 20 (Granollers) i la bona atenció al client també és la seva màxima. A més, vol evitar el malbaratament alimentari i d'envasos.

Amb la firma de l'adhesió al Voluntariat per la llengua, la botiga A Granel Shop agafa el compromís de parlar en català a les persones que estan aprenent català i que formen part d'una parella lingüística. Aquests moments de conversa distesa i informal són molt valuosos per a les persones aprenentes. Per tant, els aprenents i els alumnes que així ho desitgin podran anar-hi i practicar el català. I també qualsevol persona que vulgui millorar la seva fluïdesa i perdre la vergonya a usar el català en públic.

Tots els establiments adherits en aquest programa s'identifiquen per un adhesiu que es penja en un lloc visible de l'establiment. D'aquesta manera, els aprenents que els costa un xic de parlar en català i alumnes dels cursos saben que en aquests establiments els ajudaran a expressar-se en català, encara que el parlin amb dificultat, perquè han adquirit el compromís de garantir que les persones que vagin a l'establiment trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català.

Vols compartir aquesta notícia?