Entitats del Baix Ebre reben un joc de memòria basat en la campanya “Català de proximitat”

CNL de les Terres de l'Ebre

Oci en català

Organitzacions adherides al programa Totjoc van adquirir un exemplar del joc

L'any 2022 el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) va presentar la campanya "Català de proximitat" a diferents poblacions ebrenques. Com que va tenir una bona acollida es va voler connectar amb el programa Totjoc per aconseguir el doble objectiu de posar en valor el lèxic local vinculat als productes agroalimentaris i fomentar aquest vocabulari a través del joc.

Al Baix Ebre hi ha entitats adherides al Totjoc que fan possible la difusió de la campanya entre els seus usuaris, és per aquest motiu que Atzavara-Arrels, Grup Esplai Blanquera i Obre't Ebre van rebre un exemplar del joc de memòria. Al llarg del temps, aquesta iniciativa s'estendrà a més entitats del territori ebrenc.

El primer dilluns de cada mes, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, té lloc l'activitat Juguem en català, que vol fomentar la pràctica de la llengua a través del joc. És aquí on es va presentar aquesta iniciativa del CNLTE entre els assistents, alguns dels quals van aconseguir un exemplar del joc.

Vols compartir aquesta notícia?