Amunt i avall descobrint els carrers i serveis de Masdenverge

CNL de les Terres de l'Ebre

Activitats complementàries

L'objectiu de la sortida va ser utilitzar la llengua fora de l'aula, amb autonomia i en contextos reals

El passat 6 de novembre, els alumnes del curs Inicial, impartit a Masdenverge, van sortir al carrer per tal de posar en pràctica els seus coneixements a l'entorn que els envolta. L'objectiu d'aquesta activitat, contextualitzada en el marc del foment de l'ús, pretenia posar a prova l'alumnat pels carrers del poble, per tal de concloure amb el tema dels situacionals i els serveis, prèviament treballats a classe. Es tractava de dur a la pràctica els coneixements adquirits.

La tasca que se'ls va demanar va ser la de saber ubicar correctament els diferents serveis i punts que conformen la petita població del Montsià, com també la de saber interpretar els seus horaris i/o contestar a les preguntes de la professora, qui prengué el rol d'una turista perduda que contínuament els anava fent preguntes relacionades amb l'entorn, però sempre tractant-se de vocabulari tractat a les classes.

Els alumnes s'ho van passar molt bé, i el fet de sortir fora de l'aula els va incentivar més a participar i a fer ús de la llengua, ja que a l'hora de contestar les preguntes es llençaven amb més ganes i sense tanta por. Una actitud constatada, dintre un context més distès, que va donar com a resultat una activitat productiva i lúdica.

Vols compartir aquesta notícia?