Nova edició del VxL al Centre Penitenciari Lledoners

CNL Montserrat

Voluntariat per la llengua

Aquesta setmana es dona el tret de sortida al programa de parelles lingüístiques que es durà terme al CP Lledoners

Aquesta setmana es dona el tret de sortida al programa de parelles lingüístiques que es durà terme al CP Lledoners gràcies a la col·laboració del CNL Montserrat i el CFA Carme Karr.

Aquesta edició del programa en l'àmbit penitenciari va començar, de fet, fa un parell de setmanes, quan els voluntaris d'aquesta activitat i la dinamitzadora del programa, es van desplaçar al CP Lledoners per col·laborar en un acte de difusió i promoció del programa. Aquest acte, dirigit a tots els alumnes del CFA Carme Karr, va servir per donar a conèixer el programa i explicar-ne el funcionament. Els voluntaris que hi participen cada any van engrescar els assistents a inscriure-s'hi i antics alumnes d'edicions anteriors van donar a conèixer el seu testimoni i van agrair la tasca dels voluntaris i organitzadors.

Gràcies a aquest acte de promoció, s'han inscrit a l'activitat una desena d’alumnes del CFA.

Enguany, quatre voluntaris lingüístics es traslladaran setmanalment al centre per conduir un reduït grup de conversa en català amb l'objectiu que els aprenents perdin la por a parlar la llengua i consolidin el coneixement de l'idioma. Les trobades finalitzaran el mes de maig amb un acte de cloenda que servirà per fer una valoració del curs.

Vols compartir aquesta notícia?