El Club Bàsquet d'Esparreguera i la Colla de Diables d'Esparreguera s'adhereixen al Voluntariat per la llengua

CNL Ca n'Ametller

Voluntariat per la llengua

Cada cop més entitats de la vila s'impliquen en aquest programa de foment de l'ús del català

Aquest mes d'octubre dues entitats importants d'Esparreguera s'han sumat al Voluntariat per la llengua, un programa de la Generalitat de Catalunya que treballa per a fomentar l'ús social del català: el Club Bàsquet Esparreguera i la Colla de Diables d'Esparreguera.

Amb aquestes incorporacions, ja són 9 les entitats que col·laboren amb el VxL dins la vila: Agrupació Fotogràfica d'Esparreguera, Associació per a la Defensa del Patrimoni de la Colònia Sedó i el seu Entorn, Biblioteca Municipal l'Ateneu, Càritas Esparreguera, Castellers d'Esparreguera, Club Bàsquet d'Esparreguera, Colla de Diables d'Esparreguera, Fundació Privada La Passió d'Esparreguera i Petjades de Colors.

Aquestes entitats difonen el Voluntariat per la llengua entre els seus membres per tal que es puguin formar parelles lingüístiques dins l'associació i algunes ofereixen espais perquè les parelles hi facin conversa.

El teixit associatiu d'Esparreguera aposta fort pel català des de diferents àmbits: el folklòric i cultural, el social, l'esportiu… Una mostra del compromís d'aquestes entitats amb la llengua catalana.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?