El Teatre de l'Aurora d'Igualada s'adhereix al Voluntariat per la llengua

CNL Montserrat

Voluntariat per la llengua

El SLC d'Igualada i el Teatre de l'Aurora col·laboren per augmentar el consum cultural

L'equipament cultural es compromet en el foment de l'ús de la llengua, de la cohesió social i del coneixement de la cultura i l'activitat social de Catalunya amb la seva implicació en el programa. A més, a partir del mes de novembre, ofereix dos euros de descompte en tots els espectacles en català, a totes les persones inscrites al Voluntariat per la llengua i als alumnes de català del Centre de Normalització Lingüística Montserrat. Per beneficiar-se dels descomptes només cal presentar el carnet d'estudiant de català del CNL Montserrat o el del Voluntariat per la llengua.

Podeu consultar tots els avantatges culturals al web del CNL (/xarxa/cnlmontserrat/avantatges-alumnes/) al web del VxL (www.vxl.cat)

El Teatre de l'Aurora, gestionat per la cooperativa Unicoop Cultural, és un projecte col·lectiu sense ànim de lucre basat en la complicitat, la participació i la cooperació. Ofereix una programació estable d'arts escèniques des de 1996 amb la voluntat que el teatre, i la cultura en general, siguin accessibles per a tothom a través d'una oferta de qualitat. El Teatre de l'Aurora, ubicat a Igualada, és membre de l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) i de la Red de Teatros Alternativos.

El Teatre de l'Aurora és un espai obert a totes aquelles persones que tinguin necessitat d'art, ja en siguin creadors o bé consumidors, i sempre amb la creença que l'art ennobleix l'ésser humà i recrea les emocions d'aquells que en reben la seva manifestació.

A més de l'exhibició d'arts escèniques, aquest espai independent de cultura es dedica també a la producció d'espectacles principalment dirigits a tots els públics. El nostre compromís és contribuir a la millora del sector professional que es dedica al teatre familiar en el panorama català. Des de l'any 1999, el Teatre de l'Aurora ha participat en 20 produccions amb companyies professionals catalanes i, l'any 2015, crea la Cia. Teatre de l'Aurora amb la qual realitza les seva pròpies produccions per a tots els públics.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?