Poemes de tardor al Correllengua de Cal Rosal

CNL Montserrat

Voluntariat per la llengua, Activitats complementàries

Alumnat i voluntariat dels serveis de català del Berguedà han participat en el Correllengua

L'Associació Cultural i Esportiva de Cal Rosal, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Olvan, han organitzat el recital de poemes en el qual han participat alumnes del SLC de Berga i del SCC del Berguedà i participants del Voluntariat per la llengua.

L'acte ha començat a les 12 h al Portal del Comerç amb una lectura de 13 poesies, la majoria dedicades a la tardor i a les festes entorn de Tots Sants. A part de la recitació, també s'ha inaugurat el Mercat de Productors del Berguedà de Tardor, hi ha hagut una matinal de jocs de taula i un concert de cançons a càrrec d'un cantautor del territori.

Després de la lectura dels poemes, s'ha obsequiat les persones lectores amb una visita a les instal·lacions culturals que té aquesta colònia tèxtil. La trobada ha acabat amb un aperitiu conjunt i amb un obsequi de panellets per als rapsodes.

Els alumnes han comentat estar contents d'haver participat en el Correllengua. En primer lloc, per haver-se atrevit a sortir davant d'un públic per llegir una poesia en català (gènere no gens fàcil) i, en segon lloc, per participar en un acte organitzat per persones de la societat on ara viuen.

Vols compartir aquesta notícia?