"Cert, clar i breu. La llengua a les cançons de Mishima" a la Inauguració del curs 2023-2024 del CNL de l’Hospitalet

CNL de l'Hospitalet

Cursos de català

Dimecres 25 d'octubre, a les 19.00 h, es va celebrar la Inauguració del curs 2023-2024 del CNL de l'Hospitalet. L’acte va comptar amb amb l'actuació de David Carabén i va aplegar 288 persones d’àmbits diferents relacionades amb el CNL

L'alumnat dels cursos de català, membres d'entitats, participants al Voluntariat per la llengua i públic interessat en la llengua catalana van omplir la Sala Salamandra i van poder gaudir de l’actuació de David Carabén. El cantant i compositor de Mishima ens va oferir "Cert, clar i breu. La llengua a les cançons de Mishima". En aquesta actuació va cantar i va reflexionar sobre la versemblança, la immediatesa, la brevetat i altres tècniques i recursos lingüístics a les cançons populars.

A banda de l’actuació, l’acte va comptar amb música, el sorteig entre els participants de dues entrades dobles per a l’Auditori Barradas i un llibre de David Carabén. Abans i després de l’actuació, hi va haver una cabina de fotografia instantània per tal que els assistents es poguessin emportar de record una fotografia de la Inauguració.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?