El Gat a l’Aigua, nou establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua de Granollers

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

Més establiments adherits al Voluntariat per la llengua de Granollers

El Gat a l'Aigua és un bar cafeteria de cuina sana i saludable, amb opcions vegetarianes i veganes. És un projecte de la Fundació Vallès Oriental (FVO) i integra laboralment les persones amb discapacitat. Se situa al Club Natació Granollers (carrer de Lluís Companys, 8) i s'ha aconseguit aquest espai de restauració gràcies a la concessió d'aquesta organització esportiva.

Aquest establiment es compromet a atendre en català i ofereix el seu espai a les parelles del Voluntariat per la llengua i alhora s’ofereix a fer pràctiques lingüístiques a l'alumnat dels Cursos de Català per a Adults. Per tant, els aprenents i els alumnes que així ho desitgin podran anar-hi i practicar el català. I també qualsevol persona que vulgui millorar la seva fluïdesa i perdre la vergonya a usar el català en públic.

Tots els establiments adherits en aquest programa s'identifiquen per un adhesiu que es penja en un lloc visible de l'establiment. D'aquesta manera, els aprenents que els costa un xic de parlar en català i alumnes dels cursos saben que en aquests establiments els ajudaran a expressar-se en català, encara que el parlin amb dificultat, perquè han adquirit el compromís de garantir que les persones que vagin a l'establiment trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català.

Vols compartir aquesta notícia?