Sortida a Montserrat del CNL L'Heura

CNL L'Heura

Activitats complementàries

La germanor de l’alumnat de tots els nivells de català

El dissabte 21 d'octubre els alumnes del CNL L'Heura van fer una excursió molt amena i divertida a Montserrat.

Quan van arribar, en primer lloc, van visitar l'espai audiovisual, un espai per conèixer els principals centres d'interès que ofereix la muntanya de la mà d'un guia. Seguidament, van fer una excursió fins a l'ermita de Sant Miquel, on van dinar. Després van baixar fins a la basílica per a visitar-la i van poder pujar al cambril, alguns fins i tot van encendre una espelma "per aprovar català", van dir. A continuació, i després de fer-se la foto de grup, van tenir una estona lliure per anar a les botigues o fer qualsevol cosa que els vingués de gust.

La sortida va acabar amb un espai de cafè conversa en una de les cafeteries de Montserrat, on van parlar animadament. Ja de tornada, a l'autocar es va fer un concurs per veure si havien estat atents i es van repartir diversos premis. En acabar la jornada tothom estava molt content i com a agraïment van fer un llarg aplaudiment.

Aquesta sortida s’ha organitzat amb la col·laboració d’Amics de la Sardana i PRO Aplec, i el Centre Excursionista Puigcastellar en el marc de la Xarxa per la llengua.

Vols compartir aquesta notícia?