Tres noves parelles lingüístiques a Sant Celoni

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

En els últims dies voluntaris i aprenents s'han trobat per primera vegada

La Rossana i la Cristina en la primera trobada.

Des d'aquest octubre Sant Celoni compta amb tres parelles lingüístiques noves, que s'afegeixen a les que segueixen funcionant del curs passat. D'aquesta manera fem créixer el nombre de persones que formen part del Voluntariat per la Llengua i que promouen l'ús del català. Els voluntaris, d'una banda, conversen en català als aprenents i els ajuden a millorar, i els aprenents, de l'altra, posen en pràctica els coneixements de català en un entorn distès i informal.

Les parelles que s'han format els últims dies són la Rossana i la Cristina (a la foto de dalt), l'Alejandro i en Jordi, i la Jasmin i la Irene. En la primera trobada es van conèixer i van compartir les primeres impressions. A partir d'aquí, es trobaran cada setmana per compartir una passejada, un cafè o una conversa en català i practicar la llengua.

L'Alejandro i en Jordi

La Irene i la Jasmin

Si voleu participar del programa Voluntariat per la Llengua, en el format que sigui, en trobareu més informació a la pàgina web o també us podeu posar en contacte amb l'Oficina de Català de Sant Celoni. Formar part d'aquesta proposta és una molt bona manera de fomentar l'ús del català i de compartir una estona agradable entre parlants i aprenents de la llengua.

Vols compartir aquesta notícia?