Nou espai de trobada i d'inscripció del Voluntariat per la llengua al Mercat Municipal de Mollet

CNL del Vallès Oriental

Ús professional, Voluntariat per la llengua

Avui s’ha inaugurat un nou punt d’inscripció i espai de trobada al Mercat Municipal de Mollet per impulsar l’ús del català

L'espai disposa de dues cadires, una taula, dues tasses de cafè i falta que els voluntaris hi afegeixin la conversa en català.

El Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa que posa en contacte persones que tenen coneixements bàsics de català (aprenentes) amb persones que el parlen de manera habitual (voluntàries) per tal que puguin parlar en un context real. Tothom que vulgui ser parella lingüística pot fer-ho a través del web del Voluntariat per la Llengua, adreçant-se personalment al Servei de Català, carrer del Comte d'Urgell, 26 o deixant la butlleta emplenada a recepció de la Biblioteca.

Si vols participar al programa com a voluntari o vols fer-ho com a aprenent, tant si tries la modalitat presencial com la virtual, has de ser major d'edat, has de disposar d'un mínim d'una hora a la setmana durant 10 setmanes i tenir ganes de parlar.

Aquesta actuació s'emmarca en el Pla Ofercat de Mollet del Vallès 2023 i és una activitat coorganitzada per l'Ajuntament de Mollet, el Mercat Municipal de Mollet i el Consorci per a la Normalització Lingüística, mitjançant el Servei Local de Català de Mollet el Vallès (CNL Vallès Oriental) i vol contribuir a fomentar l'ús del català en el comerç.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?