El Voluntariat per la llengua de Montornès del Vallès arrenca amb 11 parelles lingüístiques

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

Aquest octubre s’han format 11 parelles lingüístiques a Montornès

Alguns participants en la trobada de dimarts al matí

El Voluntariat per la llengua està ben viu a Montornès el Vallès i enceta el curs 2023- 2024 amb 11 parelles lingüístiques amb moltes ganes de parlar, compartir i fer màgia amb la llengua.

Els dies 17, 19, 23 i 24 d’octubre han tingut lloc les trobades de presentació de les diferents parelles lingüístiques de Montornès. Des d’aquestes línies volem donar les gràcies a totes les persones que hi participen aquest curs: a les persones voluntàries us agraïm el vostre ajut i el vostre suport; i als aprenents i aprenentes de català, us donem les gràcies perquè demostreu les vostres ganes de millorar, de descobrir i de créixer en el coneixement de la llengua catalana.

Així que moltes gràcies Antonia Ma, Carles, Conxi, Drissia, Encarna, Jazmín, Jhonnatan, Josep Maria, Lisbeth, Lívia, Luís, M. Rosa, Mafe, Marta, Marta, Mercè, Montserrat, Paola, Pola, Ramon, Teresa i Ysabel!

Què és el VxL? Per tothom que no ho sàpiga és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. Les trobades, presencials o en línia, es fan una hora a la setmana durant un mínim de 10 setmanes a l'hora i dia que acordin els dos participants.

Desitgem als nous participants unes trobades molt fructíferes, plenes d’experiències i d’aprenentatge.

Vols compartir aquesta notícia?