El CNL de Badalona i Sant Adrià celebra l'acte d'inauguració del curs 2023-2024

CNL de Badalona i Sant Adrià

Cursos de català

Gairebé 200 persones van assistir a la inauguració del curs del CNL de Badalona i Sant Adrià, en un acte celebrat aquest dimecres, 18 d'octubre, al Casal de Cultura de Sant Adrià, que va donar el tret de sortida al curs 2023-2024.

L'alcaldessa de Sant Adrià, i exalumna dels cursos de català, Filo Cañete, va fer el discurs inaugural de l'acte en què va destacar la tasca tan important que fa el CNL a la ciutat i va encoratjar els alumnes a no abandonar el seu aprenentatge de la llengua, ja que els servirà per poder-se comunicar en català i com a eina d'integració al lloc on viuen. A més, va agrair molt especialment que aquest segon acte d'inauguració del CNL se celebrés a Sant Adrià, després que l'any passat se'n fes la primera edició a Badalona.

Tot seguit, la SUS4 Companyia va representar una obra de teatre creada especialment per a l'acte i en la qual van demanar la participació de tots els assistents, que es van convertir en actors i actrius de la companyia teatral durant una estona.

L'acte, que va estar carregat de sorpreses i que no va deixar indiferent ningú, va comptar amb la presència d'alumnes dels cursos de català i de participants del Voluntariat per la llengua (VxL), programa que aquest any celebra els seus 20 anys. Per commemorar aquest aniversari tan especial, es va convidar els voluntaris a pujar a l'escenari per agrair-los la seva important tasca i per bufar les espelmes d'un enorme pastís virtual. A continuació, es van sortejar tres lots de regals entre el públic, amb entrades per al teatre, llibres i material educatiu i la directora del Centre, Emma Giménez, va agrair l'assistència a tot el públic i va desitjar un bon curs a alumnes i parelles del VxL.

Per posar el punt i final a la celebració, alumnes, voluntaris, aprenents i tot l'equip del CNL, van cantar tots plegats la cançó Tant de bo, de Suu, amb l'acompanyament de guitarra d'un dels professors, Oriol Cuadras.

Vols compartir aquesta notícia?