El programa de cinema infantil en català CINC reprèn l'activitat amb 26 projeccions

CNL de Tarragona

Oci en català

Es projectaran pel·lícules estrenades recentment a un preu reduït

Les poblacions on es podrà seguir el cicle són Valls, Montblanc, Tarragona, Vila-seca i el Vendrell

CINC

El CINC, el programa de Cinema Infantil en Català que impulsa la Secretaria de Política Lingüística (SPL) amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i d'ajuntaments i consells comarcals, s'ha reactivat durant aquest mes d'octubre amb la programació de 26 projeccions a 5 localitats de l’àmbit territorial del CNL de Tarragona.

A Valls (JCA Cinemes), es projecten 6 pel·lícules fins al 20 de gener; a Montblanc (Cinema Casal), el cicle comença aquest diumenge i acaba el 12 de novembre; i a Tarragona, Vila-seca i el Vendrell (Ocine), es projectaran 5 pel·lícules entre el 4 de novembre i el 2 de desembre. Consulteu l’agenda per estar al dia.

La principal característica del cicle és que són pel·lícules d’estrena recent que s'han doblat al català amb el suport de la SPL i que els preus són reduïts, entre 4 i 5 euros. L’objectiu és estendre l'oferta i el consum de cinema en català.

De gener a agost de 2023, 14.106 espectadors van assistir a les sessions del CINC de tot Catalunya, que va comptar amb 180 projeccions a 28 municipis. Les pel·lícules més programades van ser El gat amb botes: L'últim desig, Hopper: El pollet llebre i DC Lliga de Supermascotes.

Els exhibidors que vulguin incorporar-s'hi, ho poden fer durant tot l'any, posant-se en contacte amb la SPL, que coordina el programa, n'elabora el material de promoció i en fa la difusió al portal Cinema en català i a les xarxes socials de la SPL i del CPNL.

Vols compartir aquesta notícia?