El pòdcast de la Queta arriba a Reus

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

Difusió, CPNL

Serà a la plaça Llibertat de Reus del 17 al 19 d'octubre de 10 a 14 i de 15 a 19 h

La cabina de ràdio de la Queta a Reus

"El pòdcast de la Queta" és una acció itinerant que impulsa el Govern per tal de conscienciar la ciutadania sobre l'ús del català, en el marc de la campanya "Provem-ho en català. Molt per parlar, molt per viure" de foment de la llengua. Es tracta d'una cabina de ràdio mòbil en la qual hi poden participar tots els ciutadans de Catalunya, amb la voluntat d'acabar fent el pòdcast més gran que s'hagi enregistrat mai en el nostre país, amb el màxim nombre de veus, per demostrar que el català és una llengua diversa, amb molts accents i, sobretot, útil per a tothom.

La cabina de ràdio de la Queta estarà oberta a tothom que vulgui sumar-se al projecte amb la seva veu. Els participants podran escollir entre quatre opcions: fer un karaoke amb la cançó 'Començar', que els Tyets, les Marala i el Kelly Isaiah han creat per a la iniciativa, respondre preguntes sobre l'ús que fan del català, donar la veu a les tecnologies digitals i d'intel·ligència artificial a través del projecte AINA o, si estan aprenent el català, participar en una conversa de nivell bàsic amb la Queta.

Serà a la plaça Llibertat de Reus del 17 al 19 d'octubre de 10 a 14 i de 15 a 19 h.

A part de les visites individuals que hi pot fer tothom, participaran en el pòdcast els alumnes de dos cursos del CNL de Reus.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?