Ainoa García Ballestín, reelegida presidenta del Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller

CNL Ca n'Ametller

CPNL

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Molins de Rei és escollida per unanimitat

El CNL Ca n'Ametller dona servei a 16 poblacions del Baix Llobregat centre i nord més Castellbisbal (Vallès Occidental)

El Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística (CNL) Ca n'Ametller, un dels 22 centres del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), amb seu a Molins de Rei, ha escollit nova presidència per al mandat 2023-2027 el dimecres 4 d'octubre.  

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Molins de Rei, Ainoa García Ballestín, l'única candidatura que s'hi ha presentat, ha rebut el suport de tots els presents en una votació que ha estat unànime.

El Consell de Centre és l'òrgan de direcció local del CNL i té la finalitat de promoure les activitats i les iniciatives locals que s'escaiguin en matèria de política lingüística. Hi tenen representació amb dret a vot la Secretaria de Política Lingüística, el Departament d'Educació i els regidors representants de 13 ajuntaments.

El CPNL és un ens creat a partir de la voluntat comuna de la Generalitat i de nombrosos ajuntaments del país, entre els quals hi ha 23 municipis del Baix Llobregat, amb l'objectiu de facilitar el coneixement, l'ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits. 

El CNL Ca n'Ametller és present a Abrera, Castellbisbal, Cervelló, Corbera de Llobregat, Esparreguera, Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Pallejà, la Palma de Cervelló, Sant Andreu de la Barca, Sant Vicenç dels Horts i Vallirana. I dona servei també a Castellví de Rosanes, Collbató, el Papiol i Sant Esteve Sesrovires. El seu director és Marc Piera i Pallàs.

Vols compartir aquesta notícia?