Alumnes del B3 de Granollers visiten l'exposició del VxL al Servei Local de Català de Granollers

CNL del Vallès Oriental

Cursos de català, Voluntariat per la llengua

L’alumnat va conèixer de primera mà el programa del Voluntariat per la llengua

Dimecres, 11 d'octubre, un grup d'alumnes del Bàsic 3 van sortir de l'aula per descobrir el programa del Voluntariat per la llengua (VxL) a través de l'exposició que hi ha al vestíbul del Servei Local de Català de Granollers, al CNL del Vallès Oriental.

L’alumnat, acompanyat de la professora de català, van anar mirant i comentant els plafons, i també havien de buscar les respostes a unes preguntes que, prèviament, els havien donat a l'aula.


L'objectiu d’aquesta activitat era donar-los a conèixer les bases del VxL i, alhora, animar-los a participar-hi. La iniciativa va ser un èxit perquè arran de les respostes dels alumnes està clar que aquest programa els va engrescar i que aviat seran nous aprenents.


Aquesta exposició forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. A partir de la metàfora de la màgia focalitza l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.


Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?