El CNL de Badalona i Sant Adrià, present en el 20è aniversari de VxL

CNL de Badalona i Sant Adrià

Voluntariat per la llengua, CPNL

En 20 anys, el programa ha creat més de 175.000 parelles lingüístiques, de les quals més de 5.000 pertanyen al CNL de Badalona i Sant Adrià.

El Voluntariat per la llengua (VxL) va celebrar els 20 anys en un acte que va reunir, el passat 5 d'octubre, més de 800 persones, majoritàriament participants de parelles lingüístiques de tot Catalunya, així com col·laboradors del programa.

Voluntaris, aprenents, col·laboradors i les dinamitzadores del CNL de Badalona van poder visitar al vestíbul del TNC l'exposició "Quan parles fas màgia", del Voluntariat per la llengua, i es van deixar sorprendre, una vegada més, pels jocs de màgia en directe del mag Eduard Juanola, a qui ja van poder veure en l'acte d'inici del curs 2022-2023. A més, al vestíbul de la sala també s'hi havia instal·lat un fotoreclam on els participants de Badalona i Sant Adrià es van poder fotografiar amb la Queta, la imatge de la nova campanya "Provem-ho en català. Molt per parlar, molt per viure".

Després del parlament institucional, que va anar a càrrec de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, en què va felicitar tots els participants del VxL i va agrair a les parelles lingüístiques la seva implicació, els assistents a la celebració van gaudir de la representació de l'obra La plaça del Diamant, de Mercè Rodoreda i dirigida per Carlota Subirós. A l'acte també hi van assistir el secretari de Política Lingüística, F. Xavier Vila; el delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs; la secretària d'Atenció Sanitària i Participació, Carme Bertral, i la gerenta del CPNL, Gemma Vázquez.

Vols compartir aquesta notícia?