El CNL L'Heura a la celebració dels vint anys del Voluntariat per la llengua

CNL L'Heura

CPNL

L'acte ha reunit més de 800 persones, majoritàriament participants de les parelles lingüístiques de tot Catalunya, així com col·laboradors del programa.

En representació del VxL a Santa Coloma de Gramenet hi van assistir persones voluntàries i aprenentes, tant de la modalitat presencial com virtual, i representants d'entitats i establiments col·laboradors del programa. També ens van acompanyar en aquesta celebració l'Aitor Muñiz, regidor de Joventut, Qualitat Democràtica i Serveis Interns, i la Belinda Morillo, regidora de Cultura Popular, Polítiques LGTBI i Centres Cívics.

 

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, va felicitar tots els participants, institucions, entitats i establiments que han fet possible un èxit tan gran i continu. Seguidament, els assistents a la celebració van gaudir de la representació de l'obra La plaça del Diamant, de Mercè Rodoreda i dirigida per Carlota Subirós.

El mag Eduard Juanola va cloure l'acte convidant a tothom a bufar les espelmes per celebrar els vint anys de programa i tots els assistents es van fer una fotografia plegats per recordar aquesta gran celebració.

El Voluntariat per la llengua és el programa de parelles lingüístiques de la Secretaria de Política Lingüística que gestiona territorialment el Consorci per a la Normalització Lingüística. Al llarg de 20 anys, s'han creat més de 175.000 parelles lingüístiques i s'han acumulat més de 3 milions d'hores de conversa en català, que han fet que els aprenents se sentin més confiats a l'hora de parlar-lo i han contribuït a l'ús de la llengua.

Vols compartir aquesta notícia?