La Biblioteca Joan Solà s’adhereix al Voluntariat per la llengua

CNL de Lleida

Voluntariat per la llengua

La biblioteca de Bell-lloc signa l'adhesió i consolida la col·laboració amb aquest programa per practicar el català a través de la conversa

El municipi de Bell-lloc compta amb una biblioteca des del 1969. Per motius diferents, ha anat canviant d'ubicació fins que el 2011 es va inaugurar la Biblioteca Municipal Joan Solà al lloc que ocupa actualment, un espai lluminós i agradable. Des d'aleshores, l'espai s'ha anat ampliant amb un gran nombre de publicacions periòdiques i novetats editorials per a tots els públics.

La biblioteca obre el Club de Lectura als estudiants del CPNL que hi vulguin fer les pràctiques lingüístiques. A més, a partir d’ara serà punt d'informació i d'inscripció de les persones que s'interessin pel Voluntariat per la llengua (VxL) i lloc de trobada de parelles lingüístiques. El programa posa en contacte persones que tenen coneixements bàsics de català (aprenentes) amb persones que el parlen de manera habitual (voluntàries) per tal que puguin conversar en català, en un context real. A tot el territori català, ja compta amb més de 800 entitats col·laboradores que ofereixen espais i activitats per a la pràctica del català.

Vols compartir aquesta notícia?