El Servei Comarcal de Català del Priorat es dona a conèixer en establiments comercials de Marçà i el Masroig

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

Servei d'Assessorament Lingüístic, Ús professional

L'ús del català en aquest sector és altíssim

Celler Masroig

El Servei Comarcal de Català del Priorat (SCC) ha visitat aquest estiu 12 establiments comercials i de restauració de Marçà i el Masroig. S'han triat aquestes localitats perquè són les més poblades després de Falset i Cornudella. A més, l'any 2022 ja es van fer contactes amb 56 establiments comercials de Cornudella i Ulldemolins.

L'objectiu de les visites era donar a conèixer els serveis que ofereix el SCC al sector empresarial, en especial el servei de revisió de textos, un servei gratuït per a empreses de 10 o menys treballadors que pretén garantir que les empreses i botigues tinguin en català i en un català de qualitat tota la documentació.

En el decurs de les visites s'ha pogut comprovar que l'ús del català és altíssim en els establiments del Priorat, a diferència del que passa en altres zones.

Qualsevol empresa o establiment del Priorat que vulgui fer ús dels serveis que ofereix el SCC Priorat hi pot contactar a priorat(ELIMINAR)@cpnl.cat, al 977 83 19 83 o consultar-los a /xarxa/cnlreus/serveis/serveis-per-a-empreses-i-comercos/

Vols compartir aquesta notícia?