Comença la setena temporada de l''Espurnes... de llengua', el programa de les ràdios locals de Cambrils, l'Hospitalet de l'Infant i la Selva del Camp 

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

Difusió

Aquest setembre torna l'espai radiofònic sobre llengua catalana, que va començar el gener de 2018 

Cartell del programa

El programa 'Espurnes... de llengua' del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus torna aquest mes a les ràdios locals de Cambrils, l'Hospitalet de l'Infant i la Selva del Camp. La setena temporada començarà el dilluns 25 de setembre a l'Hospitalet de l'Infant i el dimarts 26, a la Selva del Camp. La tècnica del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, Jenina Cases, s'encarregarà de l'espai de l'Hospitalet de l'Infant, al costat d'Estrella Botello, i de la Selva del Camp, amb Toni Mateos.  

A Ràdio Cambrils, la temporada es reprendrà també el 26 de setembre. Helena Martínez Ferreruela, la responsable del Servei Local de Català de Cambrils, presentarà el programa junt amb Marga Mallol o Adrià Muñoz. 

En totes tres ràdios, els programes es continuaran emetent quinzenalment en els horaris següents: els dilluns a les 12 h a Ràdio l'Hospitalet de l'Infant, i els dimarts a les 11.45 h a Ràdio la Selva i a les 12 h a Ràdio Cambrils. Una de les novetats d'aquest any és que a Ràdio la Selva s'enregistraran els programes i es podran veure al web de Canal Camp (https://canalcamp.cat) i al canal de Youtube del mateix mitjà (https://www.youtube.com/c/CanalCamp). Els pòdcasts dels programes també es podran recuperar al web del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (/xarxa/cnlreus/programes-de-radio/) i a la pàgina de Facebook del Servei Comarcal de Català del Baix Camp (https://www.facebook.com/SCCBaixCamp). 

'Espurnes... de llengua' és un espai de format breu, d'entre deu i vint minuts, en què es tracten qüestions lingüístiques, eines i recursos relacionats amb la llengua catalana i també s'hi comenten les activitats i els cursos del CNL de l'Àrea de Reus.  

Vols compartir aquesta notícia?