Entrega dels premis de l'endevinalla de L'Estenedor 202 i 203 al Taller Alborada de Mollet del Vallès

CNL del Vallès Oriental

Oci en català

Els premis de l’endevinalla de L’Estenedor 202 s’han lliurat avui al Taller Alborada (Institut Municipal de Serveis als Discapacitat)

https://donesdaigua.cat/

El guanyador de l'endevinalla de L'Estenedor 202 és Dani Gálvez, de Mollet del Vallès, seguidor de L’Estenedor. En aquell número preguntàvem què volia dir venir de l’hort. La resposta correcta era la 2. No estar al corrent del que passa.

La guanyadora de l'endevinalla de L'Estenedor 203 és Adilma Miret, de Parets, mestra de l’Escola Can Vila de Mollet del Vallès. En aquell número preguntàvem què volia dir fer el dropo. La resposta correcta era la 3. Estar sense fer res.

El premi és una Dona d'Aigua model Per molts anys feta a l'IMSD. Enhorabona, Dani i Adilma!

El premi

Aquest any, el CET Taller Alborada, centre que depèn de l'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de l'Ajuntament de Mollet del Vallès i el Servei de Català de Mollet del Vallès (CPNL) han preparat un premi molt especial per a la persona que guanyi el concurs de l'endevinalla de L'Estenedor: una Dona d'Aigua model Per molts anys feta a l'IMSD. Volem compartir, així, la celebració dels trenta-cinc anys del Servei de Català de Mollet (23/11/1987).

Per concursar, heu d’enviar la resposta de l’endevinalla a mollet@cpnl.cat. 

L’Estenedor

Podeu trobar tots els números de L'Estenedor en els enllaços següents: 

Ajuntament de Mollet del Vallès 

CPNL  L'Estenedor i  L'Estenedor (temàtics)  

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?