Sorteig del concurs de "L'Estenedor al Mercat", exposició i joc de llengua al Mercat Municipal de Mollet

CNL del Vallès Oriental

Ús professional

El 6 de setembre es van extreure les dues butlletes guanyadores del concurs L'Estenedor al Mercat

Més de 300 butlletes han participat en el sorteig. Els premis: un àpat per a dues persones (primera butlleta guanyadora) i un massatge relaxant per a dues persones (segona butlleta guanyadora), gentilesa dels establiments Fussion i Spa i Bellesa ja tenen guanyadors.

El lliurament dels premis tindrà lloc a finals de setembre a l’espai del Mercat.

L'Estenedor és una publicació digital que va néixer el desembre de 2001 sobre temes de llengua catalana. Es fa conjuntament amb l'Ajuntament de Mollet i des del març de 2014 amb el Centre Especial de Treball Taller Alborada (IMSD). Té el propòsit de publicar o "estendre" consultes que arriben al Servei de Català per compartir-les. En aquesta tria s'han recollit consultes relacionades amb el món del comerç.

Aquesta actuació s'emmarca en el Pla Ofercat de Mollet del Vallès 2023 i és una activitat coorganitzada per l'Ajuntament de Mollet, el Mercat Municipal de Mollet i el Consorci per a la Normalització Lingüística, mitjançant el Servei Local de Català de Mollet el Vallès (CNL Vallès Oriental) i vol contribuir a fomentar l'ús del català en el comerç.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?