Sorteig del concurs de "L'Estenedor al Mercat", exposició i joc de llengua al Mercat Municipal de Mollet

CNL del Vallès Oriental

Ús professional

Ahir, 6 de setembre, a les 12 del migdia, es van extreure les dues butlletes guanyadores del concurs L'Estenedor al Mercat, un joc de llengua amb 20 preguntes diferents relacionades amb el comerç
 

Més de 300 butlletes han participat en el sorteig. Els premis: un àpat per a dues persones (primera butlleta guanyadora) i un massatge relaxant per a dues persones (segona butlleta guanyadora), gentilesa dels establiments Fussion i Spa i Bellesa ja tenen guanyadors.

El lliurament dels premis tindrà lloc a finals de setembre a l’espai del Mercat.

L'Estenedor és una publicació digital que va néixer el desembre de 2001 sobre temes de llengua catalana. Es fa conjuntament amb l'Ajuntament de Mollet i des del març de 2014 amb el Centre Especial de Treball Taller Alborada (IMSD). Té el propòsit de publicar o "estendre" consultes que arriben al Servei de Català per compartir-les. En aquesta tria s'han recollit consultes relacionades amb el món del comerç.

Aquesta actuació s'emmarca en el Pla Ofercat de Mollet del Vallès 2023 i és una activitat coorganitzada per l'Ajuntament de Mollet, el Mercat Municipal de Mollet i el Consorci per a la Normalització Lingüística, mitjançant el Servei Local de Català de Mollet el Vallès (CNL Vallès Oriental) i vol contribuir a fomentar l'ús del català en el comerç.

Vols compartir aquesta notícia?