El CNL de Terrassa i Rubí participarà a la 7a Setmana de Jocs al Carrer

CNL de Terrassa i Rubí

Oci en català

Dimecres dia 13, el CNL s'afegirà a l'animació de la plaça del Vapor Ventalló a la tarda amb una parada d'informació sobre jocs en català i un racó on petits i no tan petits podran jugar amb la llengua

L’exposició CUINETES, que acompanyarà la setmana i que es podrà visitar a la sala Salvador Alavedra dels Amics de les Arts i JJMM, s’inaugurarà aquest dijous dia 7, a les set del vespre

El CNL participarà en la 7a Setmana de Jocs al Carrer 

Dimecres dia 13, el CNL s'afegirà a l'animació de la plaça del Vapor Ventalló a la tarda amb una parada d'informació sobre jocs en català i un racó de joc on petits i no tan petits podran jugar amb la llengua. 

Paral·lelament hi haurà jocs de taula per a adults sota la direcció del col·lectiu STÀS TARAT i els responsables de l'Andròmina. Dues hores intenses de jocs per a adults!

L'organització

Any rere any l'associació Terrassenca de Jocs - Vadejoc, Amics de les Arts, Centre Excursionista de Terrassa, Tocajocs-Miqui Giménez i Vetaquíque organitzen durant les tardes de la primera setmana de setembre, aquesta setmana de jocs al carrer amb la bona predisposició de voluntaris i un gran enfilall d'entitats terrassenques que hi donen suport. Una proposta d'activitats de joc per a tota la ciutadania.

Vols compartir aquesta notícia?