El Mercat del Triomf i el carrer Ample de Terrassa, amb el Voluntariat per la Llengua

CNL de Terrassa i Rubí

Voluntariat per la llengua

Una vintena d’establiments renoven el seu compromís amb el programa

Aquest mes de juliol, quasi una vintena d'establiments que ja formaven part de la xarxa d'establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua del Mercat del Triomf i del carrer Ample de Terrassa han ampliat el seu compromís amb el VxL dos anys més.

En concret, continuaran participant-hi: Carnisseria Lourdes, Carnisseria Nati, Fruites i verdures Carolina, Fruites i Verdures Enric, Juanita, Ignasi Peix de Platja, Juanita, La xurre del Mercat, Llegums Paquita, Peixateria Dolors, Pim-Pam, Sibaritée i Xarcuteria Dèlia; Centre Òptic Sant Pere, Farmàcia Anna Sabrià Pau, Floristeria Les Flors, L'espardenyeria i Miquel Arós Instal·lacions.

La continuïtat i consolidació del suport d'aquests comerços en un compromís social per la llengua és un bon indicador del valor que té aquesta col·laboració des del punt de vista de l'atenció als clients.

Els establiments col·laboradors són comerços, bars, restaurants, etc., on a més de parlar-te en català, ajuden a practicar-lo. A la ciutat de Terrassa, més de 128 fan aquesta tasca i participen activament en l'àmbit local.

Voleu apuntar-vos-hi?

Si teniu un establiment i voleu apuntar-vos al programa, podeu contactar amb nosaltres en aquest enllaç

Vols compartir aquesta notícia?