Xerrada de luxe amb Arnau Tordera

CNL de Barcelona

Activitats complementàries, Oci en català

Un grup de persones va aplegar-se a Cristalleries Planell per assistir a la xerrada que va fer, el passat 17 de juliol, el compositor i cantant Arnau Tordera

La carrera artística d'Arnau Tordera ja és dilatada tot i la seva joventut. Ha tocat molts pals i tots amb la màxima excel·lència. És un artista polifacètic capaç de presentar-nos versos del segle XIX com si fossin del segle XXI... o XXII, sense perdre gens de la genuïnitat original.

Així ho va fer quan va interpretar dues peces fetes a partir de fragments de diversos poemes de Jacint Verdaguer ("Ferida d'amor" i "Lo cor de l'home és una mar") que van fer estremir tots els que l'escoltàvem. El seu gust pel detall i per la interpretació al llindar de la perfecció fan de Tordera un virtuós de la melodia.

Els assistents van poder fer-li tota mena de preguntes que el cantant va contestar de manera distesa, la qual cosa va estimular l'interès i la participació del públic. Aquesta xerrada s'emmarca en les activitats que impulsa el CNL de Barcelona per difondre el coneixement dels cantautors catalans i afavorir la pràctica de l'ús oral de la llengua en contextos lúdics i informals.

Vols compartir aquesta notícia?