L'Oficina de Català d'Abrera, juntament amb la Biblioteca Josep Roca i Bros, organitzen tallers dels jocs Scrabble i Parauleja

CNL Ca n'Ametller

Oci en català

L'Oficina de Català d'Abrera i la Biblioteca Josep Roca i Bros han organitzat dues tardes de jocs on els participants han pogut jugar a l'Scrabble i al Parauleja en català

L'Oficina de Català d'Abrera, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha organitzat, juntament amb la Biblioteca d'Abrera, dues tardes de jocs de taula on els participants han pogut jugar als jocs Scrabble i Parauleja en català.

El primer taller, d'Scrabble, s'ha realitzat el dia 28 de juny a la Biblioteca i els participants han coincidit a dir que jugar a l'Scrabble en català els ha servit per aprendre moltes paraules que no coneixien.

El segon taller, de Parauleja, s'ha fet a la Bibliopiscina i hi han participat famílies usuàries d'aquest espai, que han passat una bona estona jugant a aquest joc. Algunes famílies ja el coneixien i, d'altres, l'han descobert a partir d'aquest taller.

Tothom han valorat molt positivament el fet de poder jugar a jocs de taula en català i alguns d'ells han preguntat on en podien trobar més, així que se'ls ha recomanat que visitin la web www.totjoc.cat per trobar més jocs i punts de venda de jocs en català.

Vols compartir aquesta notícia?