El Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca fa balanç de les activitats dutes a terme a l'espai Via Directa de Ràdio Sant Andreu

CNL Ca n'Ametller

Difusió

Valoració de les activitats dutes a terme durant el primer semestre de l'any

El Servei Local de Català (SLC) de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha participat aquesta setmana a l'espai Via directa de Ràdio Sant Andreu per fer una valoració de les diverses activitats portades a terme pel SLC coincidint amb el moment de la finalització dels cursos de català per a adults a finals de juny.

Durant el curs 2022-2023 s'han ofert un total de 19 cursos, dels quals 15 han estat presencials i 4 en línia i han representat 380 inscripcions. Les xifres són superiors a les de l'any anterior en què es van fer 17 cursos que van tenir 340 inscripcions.

La vintena d'alumnes dels cursos de nivell Bàsic 3 han pogut fer pràctiques lingüístiques, activitat obligatòria de classe en aquest nivell d'aprenentatge, al centenar d'establiments comercials adherits en aquests moments a Sant Andreu de la Barca.

Pel que fa a les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua, durant aquest primer semestre s'han format al voltant d'una trentena de parelles, algunes de les quals encara seguiran fent les trobades per conversar durant l'estiu. Aquesta xifra també representa un increment respecte a la dada de l'any anterior en què es van formar una vintena de parelles al llarg de tot l'any.

El final de curs va tenir lloc el 29 de juny amb els alumnes de tots els cursos i les parelles lingüístiques d'enguany a la sala de conferències de les Escoles Velles amb la participació de la Colla de Diables de Sant Andreu de la Barca, una de les darreres entitats adherides al programa del Voluntariat per la llengua.

Vols compartir aquesta notícia?