La Magrana Vallesana de Granollers, nova entitat del Voluntariat per la llengua

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua, De la competència a l'ús

La Magrana Vallesana s'uneix a la xarxa d'entitats adherides al Voluntariat per la llengua

La Magrana Vallesana és una associació de consumidors/ores i productors/ores agroecològics de la comarca amb seu a Granollers. Més de 300 unitats familiars associades gaudeixen d'una alimentació saludable i respectuosa amb el medi ambient.

Els cinc pilars fonamentals de l’entitat són l'agroecologia, la sobirania alimentària, l'ecofeminisme, l'economia social i solidària i la participació.

L’entitat té una la botiga a Granollers, situada al carrer Joan Pere Fontanella, 45, on les persones i famílies associades poden trobar un ampli ventall de productes ecològics, de proximitat i de comerç just.

Com a entitat adherida al programa del Voluntariat per la llengua, La Magranava Vallesana, es compromet a: difondre el VxL entre els socis de l'entitat, fomentar la conversa i la interacció en català i les pràctiques lingüístiques tant amb els participants del Voluntariat per la llengua com amb l’alumnat dels Cursos de Català per a Adults del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Les entitats adherides al Voluntariat per la llengua formen part d'una àmplia xarxa d'entitats que es fan més visibles al territori.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?