Cloenda dels cursos de català per a adults i de la 21a edició del Voluntariat per la llengua a Sant Andreu de la Barca

CNL Ca n'Ametller

Cursos de català, Voluntariat per la llengua

Una cinquantena llarga de persones assisteixen a l'acte de cloenda d'enguany que ha comptat també amb la col·laboració de la Colla de Diables de Sant Andreu de la Barca

Dijous, 29 de juny, el Servei Local de Català (SLC) de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la  Normalització Lingüística ha celebrat a la sala de conferències de les Escoles Velles la cloenda dels cursos de català per a adults 2022-2023 i de les parelles lingüístiques de la 21a edició del Voluntariat per la llengua.

L'acte ha comptat amb la presència dels regidors Andreu Mitjans i Anna Serra, el director del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, Marc Piera, i els tècnics de normalització lingüística, Francesc Carnicer i Rosa Monforte.

Hi ha hagut la intervenció de diversos alumnes i també d'una parella lingüística que han donat el seu testimoni personal i han explicat les seves vivències com a alumnes o com a parelles lingüístiques.

Un acte emotiu que ha tingut com a colofó festiu l'actuació al pati de l'edifici de les Escoles Velles del grup de percussió de la Colla de Diables, entitat adherida recentment com a col·laboradora del programa del Voluntariat per la llengua.

Vols compartir aquesta notícia?