Tot jugant en català a Pallejà

CNL Ca n'Ametller

Oci en català

El programa Totjoc surt al carrer

L'Economat de Pallejà ha acollit aquest mes de juny el taller de jocs de taula en català coorganitzat amb el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

La sessió ha estat conduïda per la Gisela Balanyà, aficionada als jocs de taula i membre de l'Economat Ateneu de Pallejà, i ha servit per gaudir especialment del joc "Codi secret". Es tracta d'un joc cooperatiu que demana també habilitats imaginatives fonamentades en la sinonímia i els hiperònims.

Com que s'ha pogut jugar al carrer, just davant del local de L'Economat, han estat moltes les persones que s'han aturat a observar el joc i a parlar amb els jugadors, la qual cosa ha permès de fer difusió del programa Totjoc promogut pel CPNL.

L'Oficina de Català de Pallejà agraeix totes les facilitats donades per L'Economat i la implicació en l'activitat, i ja s'han emplaçat a repetir l'activitat durant la tardor.

A més, uns quants membres de L'Economat han aprofitat la sessió de Totjoc per fer-se la foto amb el diploma d'entitat adherida al programa Voluntariat per la llengua.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?