Apropa't al món, jornada de jocs i manualitats a Mollet del Vallès

CNL del Vallès Oriental

Oci en català

Del 10 al 15 de juliol, Abacus Mollet ha presentat Apropa’t al món, una setmana dedicada a les manualitats de diversos països, a més d’un munt d’activitats paral·leles i un espai per jugar en català
 

La botiga Abacus Mollet ha ofert durant tota la setmana exposicions, tallers infantils i per a adults, sessions de contacontes i activitats sobre el llibre En Joan somia colors per commemorar l'Any Abelló, tot tipus de manualitats temàtiques de diferents països del món i l’espai Dona joc al català, una proposta que pretén visibilitzar el programa del Consorci per a la Normalització Lingüística Totjoc, que promou el joc i la joguina en català.

El dissabte 15 de juliol l'activitat s'ha traslladat al Mercat Vell, amb una jornada de manualitats i jocs de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h que ha tancat aquesta proposta tan transversal.

Per cert, coneixes tots els establiments adherits a Totjoc? Busques jocs en llengua catalana i les botigues on els pots trobar? Vols saber com es juga a un joc de taula? Vols col·laborar amb el programa? Ciutadania, establiments i empreses del sector: veniu al Totjoc, veniu a jugar en català.

El nostre agraïment a Abacus Mollet.

Juguem en català!

Vols compartir aquesta notícia?