El grup de teatre Till Tall de Llinars renova l’acord de col·laboració amb el Voluntariat per la llengua

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua, Activitats complementàries

El grup de teatre Till Tall de Llinars manté el seu suport al Voluntariat per la llengua per dos anys més

El Till Tall és una companyia de teatre amateur amb més de 35 anys de trajectòria, que va néixer amb la voluntat de fer activisme cultural. És, doncs, una entitat molt arrelada al poble que ha dut a terme, al llarg dels anys, diverses manifestacions artístiques, com ara concerts, concursos, presentacions de llibres, recitals de poesia..., però la seva principal raó de ser sempre ha estat el teatre.

Amb tants anys de trajectòria, tenen un gran historial d'obres que han representat (comèdies lleugeres, dramàtiques, clàssiques...), però el més important de tot i que els enorgulleix especialment és que des del 2000 porten en escena l'única Passió que es representa a les comarques vallesanes i que porta per títol Veniu a mi, La Passió de Llinars.

Com a entitat adherida al programa Voluntariat per la llengua (VxL) es comprometen a continuar fent difusió del VxL entre els membres de l'entitat a fi de promoure que més persones s'hi impliquin, i a proposar alguna activitat per dur a terme amb l'alumnat dels cursos de català i les parelles lingüístiques, que fomenti la conversa i la interacció.

Les entitats que participen en el Voluntariat per la llengua (VxL) formen part d'una àmplia xarxa d'entitats que es fan més visibles al territori donant suport i col·laborant activament en el programa.

Vols compartir aquesta notícia?