El Servei Local de Català d'Esplugues al programa Atalaiar d'Esplugues Televisió (ETV)

CNL Roses

Difusió, Voluntariat per la llengua

El passat mes de maig el periodista Pep Collell, del programa Atalaiar d'Esplugues Televisió (ETV), va visitar el Servei Local de Català d'Esplugues de Llobregat

En el programa es va entrevistar la Núria Soriano, directora del Centre de Normalització Lingüística Roses, que va remarcar la importància de l'ús de la llengua catalana dins i fora de les aules i la celebració dels 20 anys del programa del Voluntariat per la llengua.

Seguidament, la Teresa Rofes, voluntària lingüística, va explicar la seva experiència amb les parelles lingüístiques tant en la modalitat presencial com en la virtual. Va fer valer la importància que els aprenents demanin als seus interlocutors que els parlin en català, i va animar-los a fer fora la por a l'hora de conversar.

Després, l'Albert Inglès, responsable del SLC d'Esplugues, va comentar els cursos que s'imparteixen a Esplugues, les pràctiques lingüístiques i l'estreta col·laboració amb l'Ajuntament de la ciutat, entre d'altres.

Per acabar, una alumna dels cursos de català, la Yolanda Santamaria, va explicar que les ganes d'integrar-se i la millora laboral la van motivar, quan va arribar de Colòmbia, a aprendre i parlar el català.

Podeu veure el programa sencer en aquest vídeo:  https://www.youtube.com/watch?v=6v1DkO9kd94&t=10s

Vols compartir aquesta notícia?