Jura Medicàlia obre les seves portes al Pont de Suert

CNL de Lleida

Activitats complementàries, Activitats complementàries

La biblioteca municipal va acollir l'acte en què Raül Prunell Holgado va presentar la seva segona novel·la en català

Carme C. Cano i Raül Prunell

Una vintena de persones van assistir el passat 26 de juny a la presentació del llibre Jura Medicàlia. Aquesta és la segona novel·la del Tècnic de Normalització Lingüística de l'Alta Ribagorça, Raül Prunell, que el 2020 va debutar com a novel·lista amb El Duk de Suert.

La novel·la està ambientada en una residència de ficció, Jura Medicàlia, on tres interns malden per tirar endavant en un entorn de reclusió física i mental, ajudats per diversos cuidadors i familiars amb els seus propis fantasmes. El sentiment de culpa, l'ambició i els somnis com a combustible vital marquen una narració que és, fonamentalment, una novel·la de personatges.

El llibre conté poemes famosos i propis de l'autor, a més de cançons. La novel·la es podrà agafar en préstec a la biblioteca del Pont de Suert a finals del mes de juliol i també es podrà adquirir a les llibreries del poble en versió catalana i castellana.

La presentació de Jura Medicàlia va estar organitzada per la biblioteca i l'SCC de l'Alta Ribagorça (CNL de Lleida), amb el suport del Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça.

Vols compartir aquesta notícia?