Lliurem els premis del concurs Enigmàtic a Sant Celoni

CNL del Vallès Oriental

Difusió, Cursos de català, Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua

Inaugurem l'exposició sobre l'Enigmàtic, agraïm públicament la col·laboració d'establiments, entitats i voluntaris a les activitats que s'organitzen durant tot l'any des de l'Oficina de Català i engresquem l'alumnat a seguir aprenent i a parlar la llengua catalana

La Jana Salichs, en la categoria de menors de 16 anys, i en Marc Gallardo, en la categoria de majors de 16 anys, són els guanyadors del sorteig entre tots els encertants del concurs Enigmàtic. Aquest dimecres a la tarda l'alcalde, Eduard Vallhonesta, els va lliurar el premi: un val per anar a veure espectacles de la temporada professional del Teatre Ateneu.

Es va fer un agraïment públic als establiments col·laboradors de l'Enigmàtic i de la resta d'activitats i campanyes que s'organitzen des de l'Oficina de Català així com a les entitats i als membres del Voluntariat per la llengua. Els mateixos col·laboradors van explicar els beneficis de treballar amb l'Oficina de Català. L'alumnat dels Cursos de Català per a Adults va intervenir en l'acte per explicar que aprenen català per sentir-se de la societat on viuen.

L'acte va servir per inaugurar l'exposició de l'Enigmàtic que es podrà visitar a la biblioteca l'Escorxador fins al 25 de juliol.

Vols compartir aquesta notícia?