Es presenta el programa Voluntariat per la llengua a l'Associació Gais Positius, al Centre LGTBI Barcelona

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua

Dijous 22 de juny a la tarda, vam fer una presentació del programa Voluntariat per la llengua a l'associació Gais Positius, aprofitant la presència al Centre LGTBI de l'exposició "Quan parles fas màgia", que es podrà visitar del 22 al 29 de juny, de dimarts a dissabte de 10 a 14 h i de dilluns a dissabte de 15 a 20 h

L'objectiu de la presentació, adreçada a persones a persones interessades en el programa, era donar a conèixer el VxL i també el Centre LGTBI de Barcelona, que també és punt de trobada del VxL.

Vam explicar qui pot participar al VxL, què implica ser parella lingüística, com es formen les parelles, les modalitats que ofereix (virtual i presencial)..., i també resoldre els dubtes que poguessin sorgir entre els assistents.

Durant la trobada també es va fer referència al carnet VxL, a les activitats culturals i d'oci que ofereix el VxL del CNL de Barcelona a voluntaris i aprenents, als establiments col·laboradors i als materials de suport pensats per ajudar les parelles lingüístiques a practicar català, fent especial referència als"Fils de Conversa" i als vídeos de la campanya "Quan parles fas màgia".

A continuació vam fer una visita comentada a l'exposició en un ambient distès i agradable.

Aquesta presentació s'emmarca dins dels acords d'adhesió amb entitats del col·lectiu LGTBIQ+ perquè participin al programa. L'objectiu és fomentar l'ús del català entre aquest col·lectiu i promoure la cohesió social a través de les converses en català de les parelles lingüístiques del VxL.

Vols compartir aquesta notícia?